te Aldo_w

Pronar: Suela Driza

Koha e ushtrimit të aktivitetit: 12 vite

Lloji i aktivitetit: Bar Restorant

Përshkrim i shkurtër i biznesit

Suela ka një restorant të vogël ku shërben mëngjes dhe drekë. Dyqani i saj ndodhet në katin e parë të një ndërtese të dëmtuar, të pabanueshme për momentin. Suela është mjaft e zellshme dhe ka nisur ta pastrojë hapësirën prej rrënojave dhe papastërtive. Tani është në pritje të rinisë aktivitetin por duhet të presë rikonstruksionin e ndërtesës. Suela jeton në Xhafzotaj dhe restoranti i saj ndodhet në zonën e plazhit dhe është e vetmja mënyrë për të siguruar jetesën për familjen e saj prej katër pjesëtarësh.

Falë In Motion, biznesi i saj ka një imazh të ri tregtar dhe po ashtu ka zëvendësuar pajisjet dhe mjetet e punës të dëmtuara gjatë tërmetit të 26 nëntorit.

Planet In Motion

  • Përcaktimi i detyrave dhe roleve që të gjithë anëtarët e familjes të japin kontributin e tyre.

  • Përcaktimi i një menuje më të limituar për të përmirësuar cilësinë e  produkteve dhe shërbimit, menaxhimin e stokut si edhe të një profili të diferencuar të biznesit.

  • Krijimi i një imazhi në treg për t’i dhënë mundësi biznesit të jetë më konkurrues dhe prezent.

  • Komunikimi i vazhdueshëm me klientët e rregullt për kërkesat e tyre.

  • Planifikimi i ofertave të ndryshme për të reduktuar kostot dhe për të përmirësuar imazhin e biznesit në komunitet.

  • Regjistrimi i produkteve dhe shitjeve për të rritur cilësinë dhe standardet.

  • Përcaktimi i produkteve më të parapëlqyera për të shtuar efiçencën e punës dhe shitjet.

Rezultatet

Inventar i përcaktuar

Rritje e fitimit

Imazh i ri tregtar

Start typing and press Enter to search