VIDEO / UNDP përkrah biznesit

UNDP po zbaton Programin e Zhvillimit të Furnitorëve i cili synon të forcojë zinxhirët strategjikë të vlerës në ekonominë shqiptare.

Programi i Zhvillimit të Furnitorëve, pjesë e projektit Programit për Rimëkëmbje Ekonomike dhe Qëndrueshmëri, financohet nga Qeveria e Mbretërisë së Bashkuar dhe Qeveria Hollandeze dhe zbatohet nga UNDP.

Start typing and press Enter to search